Om oss
Villa Vestby bakeri fra visjon til virkelighet

Visjon og Design:
Reisen mot å skape vårt bakeri begynte med en klar visjon. Vårt team hadde som mål å skape en varm og innbydende atmosfære som ville skille seg ut blant det travle kjøpesenteret. Vi tegnet nøye opp plantegningen og designet rommet, med tanke på kundestrømmen og strategisk plasserte utstillingsvinduer for å friste forbipasserende.

Bygging av Infrastruktur:
Med klarsignal fra myndighetene brettet vi opp ermene og startet byggeprosessen. Dyktige håndverkere reiste vegger og installerte elektriske og sanitære systemer. Mens vi så rommet ta form, vokste spenningen, vel vitende om at snart ville duften av nystekte godsaker fylle luften.

Innredning av Bakeriet:
Når de strukturelle elementene var på plass, var det tid for å forvandle det tomme rommet til et bakeri-eventyrland. Tellere, utstillingshyller og skap ble nøye installert og ordnet for å vise frem de fristende godbitene våre. Vi samarbeidet med et høykvalitets selskap fra Italia, med mål om å bringe noe spesielt, unikt og av beste kvalitet.

Åpningsdag:
Endelig kom den store dagen – vår store åpning. Med hjertet hamrende og smilende ansikter åpnet vi dørene til bakeriet vårt for å ønske verden velkommen. Duften av nystekt brød og bakverk spredte seg gjennom kjøpesenteret, og trakk til seg nysgjerrige shoppere og dedikerte matelskere.

Velkommen til Villa Vestby Bakeri!
Kom og se den utrolige transformasjonen fra konsept til virkelighet! Vi inviterer deg til å besøke oss og smake de fantastiske ferske produktene i bakeriet vårt!